Levering/bezorging opties

Levering
Bij Patioworld kunt u er voor kiezen om uw product thuis te laten bezorgen, of het product zelf op te komen halen in onze showroom.

Sauna’s: € 19,95 in Nederland en België 
(Waddeneilanden, andere landen op aanvraag ) 

Patioworld brengt alle sauna’s als bouwpakket zelf bij u thuis, onze chauffeurs kunnen echter niet de sauna op bijvoorbeeld een zolderkamer of in een kelder zetten. In principe is bezorging tot de eerste drempel, wel kunnen de bezorgers van Patioworld de cabine bijvoorbeeld in de garage zetten of in de hal. 
Indien u wenst, kan tegen een meerprijs onze chauffeur uw sauna monteren. U dient zelf te helpen met het op de plaats brengen van alle onderdelen en een helpende hand te bieden aan onze monteur.

Spa’s: € 150,-  en zwemspa’s: € 300,- in Nederland en België 
( Waddeneilanden en andere landen op aanvraag )
Met onze vrachtwagens kunnen wij de spa tot zo’n 5 meter naast de vrachtwagen zetten. De spa over een heg of poort tillen is ook mogelijk maar dan moet de vrachtwagen tot naast of voor de poort of heg kunnen staan. Onze vrachtwagens zijn geen ruwterrein vrachtwagens en kunnen dus niet over onverharde stukken rijden. De vrachtwagens zijn ongeveer 9 meter lang en 2,5 meter breed. ( zonder spiegels ) Het gewicht van de wagens schommelt naargelang de lading tussen de 8000 en 14000 kilo.

Onderhoudsproducten, geuren en accessoires
De verzendkosten worden berekend op onze site aan de hand van het gewicht en worden verstuurd via Postnl of GLS.

Betaling

Bij Patioworld kunt u betalen via vijf verschillende betaalmethoden:

iDeal
Met  iDeal kunt u gemakkelijk betalen via uw eigen bank, zodra uw betaling voltooid is, ontvangen wij hier gelijk een bevestiging van, zodat we uw product gelijk kunnen leveren!

Creditcard
Wanneer u wilt betalen via iDeal, Mastercard of Visa, zal u omgeleid worden naar een andere veilige site, namelijk die van Docdatapayments. Zij realiseren deze betalingsmethode, dus u kunt via deze weg, de verdere betaling in orde maken.

Vooraf per bank
Natuurlijk kunt u het bedrag ook vooraf per bank betalen. Zo heeft u op de dag van levering geen omkijken naar de betaling. Onze bankgegevens zijn als volgt: 
ABN AMRO BANK: NL38 ABNA 0425619192
BIC: ABN ANL2A
Betalingen kunnen t.n.v. Patioworld

Contant aan chauffeur
U betaalt het bedrag dan contant aan de chauffeur, op de dag van levering. 
In België kunt u alleen deze mogelijkheid kiezen indien u een sauna, cover of spa besteld heeft. 
Het is op dit moment helaas nog niet mogelijk om kleinere bestellingen te leveren in België, met betaling aan de chauffeur.

Pinnen 
Op dit moment zijn onze vrachtwagens nog niet voorzien van een mobiele pinautomaat. U kunt wel pinnen bij afhaling in onze showroom.

Patioworld is de beste keuze

Eigen ontwerpafdeling

200 modellen uit voorraad leverbaar

Grootste spa specialist van Europa

De beste prijs-kwaliteitverhouding

Importeert, fabriceert én verkoopt naar u als eindgebruiker


Copyright © 2021 Patioworld. All rights reserved