Wij hanteren de volgende garantieperiodes en voorwaarden:

Let op!
Controleer direct na ontvangst van het artikel of deze onbeschadigd en compleet geleverd is. Als dit niet zo is, neem dan binnen 48 uur na ontvangst contact met ons op per telefoon of e-mail om dit te melden.

Sauna’s  
Op iedere Patioworld sauna zit standaard 2 jaar fabrieksgarantie op de onderdelen bij normaal huishoudelijk gebruik. Dit betekent garantie op (technische) defecten die ontstaan buiten menselijk toedoen. De garantie vervalt als de sauna niet correct wordt geïnstalleerd, als er wijzigingen aan de sauna worden toegebracht of indien de sauna verkeerd wordt gebruikt. De garantie vervalt als de sauna niet voor privé doeleinden wordt gebruikt. Lampjes vallen niet onder de garantie. De stralers van de sauna vallen bij normaal gebruik wel onder de garantie. Patioworld is onder geen enkele omstandigheid verantwoordelijk voor lichamelijke of materiële schade, onder welke omstandigheden dan ook.

Spa’s
Op de Evolution spa’s en de Vortex spa’s zit, bij normaal huishoudelijk gebruik,

7 jaar garantie op de kuip, 
5 jaar garantie op de RVS spinnaaldjets, 
3 jaar garantie op besturing en pompen (muv de circulatiepomp),
2 jaar garantie op circulatiepomp.
1 jaar garantie op audio, UV lamp, Ozone generator en spa cover 
2 jaar garantie op de verstelbare hoofdsteunen en EVA-foam kussentjes en overige onderdelen. 

Op de Tulp spa’s en overige spa-merken van Patioworld zit, bij normaal huishoudelijk gebruik,  5 jaar garantie op de kuip en de composiet omkasting, en 2 jaar garantie op overige onderdelen bij normaal huishoudelijk gebruik.
1 jaar garantie op audio, UV lamp, Ozone generator en spa cover

Arbeidskosten en voorrijkosten vallen altijd buiten de garantie. Deze kosten zijn nader te bepalen.

Garantie geldt in geval van (technische) defecten die ontstaan buiten menselijk toedoen. De elektrische aansluiting dient gedaan te worden door een erkende elektricien. De garantie vervalt indien de spa niet door een erkende elektricien is geïnstalleerd. De garantie vervalt indien de spa niet correct wordt geïnstalleerd. Indien er wijzigingen aan de spa plaatsvinden zoals toevoeging van een reinigings-, zuiverings- of verwarmingssysteem, indien het bad verkeerd gebruikt is, zoals anders dan voor privé doeleinden; schade veroorzaakt aan het bad door vorst; schade ontstaan door spanningspieken (te laag of te hoog Voltage) of stroompech, schade door vuile, verstopte of verkalkte filters, of indien er andere filters dan onze originele filters worden gebruikt (let op: onze JFL-filters moeten 1 x per half jaar volledig vernieuwd worden en 1-micron filters minimaal 1 x per 4 maanden); schade door het gebruik van tri-chloor, chemische tabletten, zuur of andere dan door Patioworld aanbevolen chloormiddelen; schade door onjuiste waterbehandeling, schade door een leeg bad zonder cover in de zon te laten staan. Als er een reparatie is gedaan door een ander dan een erkende Patioworld monteur. 
De garantie vervalt bij verkoop van de spa of bij verhuizing van de spa. Garantie is alleen van toepassing op onderdelen, m.u.v. lampen, filters, kussentjes, cover en coverlift. Patioworld is onder geen enkele omstandigheid verantwoordelijk voor lichamelijke of materiële schade, onder welke omstandigheden dan ook.

Patioworld is de beste keuze

Eigen ontwerpafdeling

200 modellen uit voorraad leverbaar

Grootste spa specialist van Europa

De beste prijs-kwaliteitverhouding

Importeert, fabriceert én verkoopt naar u als eindgebruiker


Copyright © 2021 Patioworld. All rights reserved