Patioworld importeert, fabriceert en verkoopt direct naar U als eindverbruiker.Dit resulteert in de beste prijs/kwaliteit. Vergelijkt U de prijzen met andere aanbieders eens!  Let hierbij goed op wat wij allemaal standaard meeleveren! Wij leveren dezelfde (of betere) kwaliteit en service als onze concurrenten en U bespaart, bijvoorbeeld op een spa, soms duizenden euro’s. Een reisje naar onze showroom is het dubbel en dwars waard.

Patioworld verscheept wereldwijd, in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland rijden wij met eigen vrachtwagens en bestelbussen. Patioworld levert haar produkten niet alleen aan particulieren maar ook aan instellingen, hotels, vakantieparken, horecagelegenheden en meer.  Wij kunnen eventueel speciale modellen maken en zodoende precies op uw omgeving of bedrijf aanpassen. Ook heeft Patioworld altijd een ruime voorraad zodat U niet op lange levertijden hoeft te rekenen.

De telefonische bereikbaarheid van onze vestigingen is gelijk aan de openingstijden van de betreffende vestiging.

Alle leveringen worden gedaan vanuit ons magazijn in Vogelwaarde. Wilt u iets afhalen in onze showroom dan zullen wij zorgen dat het er staat. Neem vooraf contact met de showroom op of met ons magazijn.

Patioworld heeft een eigen technische dienst, U kunt ons bellen met al uw technische vragen via telefoonnummer +31 (0)114 671493. U kunt ons ook altijd per e-mail bereiken op patioworld@rijnberg.nl

Indien U een probleem zelf niet kunt verhelpen, hebben wij monteurs die U kunnen bezoeken.

Zoekt U een produkt wat wij niet op onze site hebben staan dan kunt U per mail een aanvraag doen. Wij zullen nagaan of wij het produkt kunnen leveren en tegen welke prijs.

Veel plezier op onze website.

Team Patioworld

Patioworld – Hengstdijksekeiweg 1b – 4585 PN – Hengstdijk (Vogelwaarde) Nederland
Telefoonnummer: +31 (0) 114 67 14 93

Patioworld is de beste keuze

Eigen ontwerpafdeling

200 modellen uit voorraad leverbaar

Grootste spa specialist van Europa

De beste prijs-kwaliteitverhouding

Importeert, fabriceert én verkoopt naar u als eindgebruiker


Copyright © 2021 Patioworld. All rights reserved