Met hydrotherapie van hoge kwaliteit en een scala aan kenmerken die onze spabaden biedt, baadt u werkelijk in luxe. Het wellnessgevoel krijgt u onder andere door de werking van de hydroflow jets. Ze geven u een ferme massage. De ergonomische zit- en ligplaatsen in onze spa’s bieden een comfort en juist op deze plaatsen in de jacuzzi zullen de jets hun werk optimaal uitoefenen.

Hoewel u vaak met meer dan 1 persoon in de jacuzzi zit, wilt dat niet zeggen dat u van ieder ander afhankelijk bent. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit verschillende lig of zitplaatsen. Op iedere individuele plaats kunt u zelf kiezen hoeveel druk u wilt zetten op de jets.

In bepaalde spa’s uit ons assortiment is tevens een Masterseat geïntegreerd. In deze speciale zitplaats in de jacuzzi is een zogenaamd nek- en schouder-therapie kussen verwerkt. U zult op de Masterseat extra gemasseerd worden in uw nek en schouders, de zones die het meest stressgevoelig zijn bij de mens. Dit gevormde kussen doet u wegdromen en alles om u heen vergeten. Deze persoonlijk masseur staat altijd tot uw beschikking om de dagelijkse stress te doen verzachten. Idealer kan het niet.

Om het gevoel van wellness helemaal af te maken, kunt u kiezen voor uw favoriete kleurstelling met de RGB Led verlichting, en tevens kunt u genieten van uw eigen muziekvoorkeur vanuit de zitplaats of ligplaats in de outdoor spa, dit door middel van het iPod docking station systeem met vibro speakers. Deze speakers creëren een sensatie aan geluid. Dus geniet lekker in uw eigen jacuzzi in het warme bubbelende water en laat uzelf eens goed verwennen.

Patioworld, Hengstdijkse Keiweg 1b, 4585 PN, Vogelwaarde, Nederland tel. +31 (0) 114 67 14 93

Patioworld is de beste keuze

Eigen ontwerpafdeling

200 modellen uit voorraad leverbaar

Grootste spa specialist van Europa

De beste prijs-kwaliteitverhouding

Importeert, fabriceert én verkoopt naar u als eindgebruiker


Copyright © 2021 Patioworld. All rights reserved